Typer av uppdrag/områden

På's interna funktioner; sälj, marknad, kommunikation, ekonomi och administration.

Connect

Från affär till nöjda kunder och medarbetare!
Av företagets ca 40 anställda är drygt 30 konsulter. Därutöver har vi idag företagsledning, sälj, marknad- och kommunikation, ekonomi, kontor/event samt HR stöd/Rekrytering.

Hos På tror vi inte på uttrycket ”bagarbarn” utan anstränger oss för att försöka leva som vi lär dvs. arbetar löpande med att tillsammans utveckla även våra interna processer. För nyanställda har vi sedan många år ett introduktionsprogram för varje ny anställd som löpande vidareutvecklas och anpassas individuellt beroende på kompetens, erfarenhet, roll, behov och intresse.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur.

På är ett konsultbolag. Men inte bara ett konsultbolag och inte vilket konsultbolag som helst.

Vi har över 20 års erfarenhet av arbete med kunder inom såväl privat som offentlig sektor med fokus på att skapa verksamhetsnytta hos våra kunder genom hållbar styrning och samverkan mellan verksamhet och it. 

Vår verktygslåda är bred och anpassas efter kundens behov, ett av de verktyg vi använder är vår egen modell pm3 där vi har en unik erfarenhet av olika lösningar och förhållningssätt för att hjälpa kunden att lyckas med sin styrning och samverkan. Den unika erfarenheten kommer från många års praktiskt arbete - men också från den samlade styrkan av erfarenheten från alla oss som arbetar hos På! Vi hjälps åt!

Som ny konsult hos På vill vi att du snabbt ska känna dig "hemma" och vi utvecklar hela tiden vårt onboarding, introduktions och kompetensutvecklings program. Vår onboarding och basintroduktion planeras redan innan första anställningsdag och därefter planerar du själv din fortsatta utveckling tillsammans med närmaste chef och mentor.  


Danderyd

Vendevägen 87, 5tr
182 32 Danderyd Vägbeskrivning info@pm3.se 08-544 961 70 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor