Typer av uppdrag/områden

Portföljstyrning

Connect

Portföljstyrning handlar om att göra rätt saker, på rätt sätt, med rätt beteenden, rätt i tiden och med rätt leverantör. Med en agil portföljstyrning blir det enklare för kundens organisation att snabbt skala upp, ned och fördela om resurser för att säkerställa att man är på rätt väg mot målen. Vi arbetar med samverkan mellan verksamhet och it på alla nivåer; strategisk, taktisk och operativ. Oavsett vilka operativa modeller kunden har, kan vi hjälpa dem att balansera stabilitet och förändring. En viktig del av portföljstyrningen är att se till att få med alla berörda på förändringen. Våra konsulter blir certifierade i förändringsledning och arbetar med portföljstyrning på alla mognadsnivåer från enskilda objekt upp till Strategic Realization Office. Vi hjälper kunder att skapa en helhetsbild över all verksamhetsutveckling för att kunna starta eller stoppa initiativ samt omfördela resurser. 

Våra konsulter har lång, bred och inom olika områden djup kompetens och erfarenhet inom området.  Ibland får en konsult ett enskilt uppdrag men inom området portföljstyrning kompletterar de alltid varandra (i uppdraget eller internt) för att tillsammans ge kunden bästa möjliga helhetsleverans.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur.

På är ett konsultbolag. Men inte bara ett konsultbolag och inte vilket konsultbolag som helst.

Vi har över 20 års erfarenhet av arbete med kunder inom såväl privat som offentlig sektor med fokus på att skapa verksamhetsnytta hos våra kunder genom hållbar styrning och samverkan mellan verksamhet och it. 

Vår verktygslåda är bred och anpassas efter kundens behov, ett av de verktyg vi använder är vår egen modell pm3 där vi har en unik erfarenhet av olika lösningar och förhållningssätt för att hjälpa kunden att lyckas med sin styrning och samverkan. Den unika erfarenheten kommer från många års praktiskt arbete - men också från den samlade styrkan av erfarenheten från alla oss som arbetar hos På! Vi hjälps åt!

Som ny konsult hos På vill vi att du snabbt ska känna dig "hemma" och vi utvecklar hela tiden vårt onboarding, introduktions och kompetensutvecklings program. Vår onboarding och basintroduktion planeras redan innan första anställningsdag och därefter planerar du själv din fortsatta utveckling tillsammans med närmaste chef och mentor.  


Danderyd

Vendevägen 87, 5tr
182 32 Danderyd Vägbeskrivning info@pm3.se 08-544 961 70 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor