facebook tracking
Olika Uppdrag

Utbildning

Connect
Företagsanpassade och öppna utbildningar

Vi samarbetar med flera partners gällande utbildningar. T.ex. erbjuder vi genom ett väl etablerat samarbete med Dataföreningen Kompetens både kortare och längre öppna utbildningar samt certifieringsprogram. Dataföreningen kompetens hanterar stora delar av marknadsföring samt kursadministration och utbildningen sker i deras lokaler - men alltid med konsulter från På som kursledare. 

Företagsanpassade utbildningar tas fram löpande efter kundens behov. Om kunden önskar kan utbildningen hållas i en av På's 16 konferenslokaler i Danderyd.

Som kursledare har konsulten ett helhetsansvar för planering, genomförande och uppföljning - samt är aktivt delaktig i vidareutveckling av utbildningen. Kursledare är inte ett heltidsuppdrag utan varvas med andra typer av uppdrag - alltid med en fot i pm3.

Hur är det att jobba med utbildning hos På, Anita Birkelund?

"...när jag utbildar får jag drivkraft av att leda en grupp på en kunskapsresa.

Jag förbereder mig så att jag är trygg i form och upplägg - för att kunna vara ännu mer flexibel och lyhörd. Jag brukar rusta mig med öppenhet och ett engagemang som smittar av sig, nyfikenhet och ödmjukhet. Jag tänker att jag har en fantastisk möjlighet att lära mig mycket av det erfarenhetsutbyte som kommer att äga rum, det en utbildning kan ge plattformen för.

När gruppkänslan infinner sig, gruppen känner tillit och tillhörighet och öppnar upp för att lyssna på varandra och suga åt sig ny kunskap - det ger en enorm kick till alla som deltar.

Det är spännande att följa utvecklingen av gruppen, individerna och mig själv under utbildningens gång. Att utbilda är att växa varje gång!..."

Anita Birkelund
Konsult och kursledare bl.a. för pm3 grund i samarbete med Dataföreningen Kompetens.

Arbetsplats & kultur.

På är ett konsultbolag. Men inte bara ett konsultbolag och inte vilket konsultbolag som helst.

Vi har över 20 års erfarenhet av arbete med kunder inom såväl privat som offentlig sektor med fokus på att skapa verksamhetsnytta hos våra kunder genom hållbar styrning och samverkan mellan verksamhet och it. 

Vår verktygslåda är bred och anpassas efter kundens behov, ett av de verktyg vi använder är vår egen modell pm3 där vi har en unik erfarenhet av olika lösningar och förhållningssätt för att hjälpa kunden att lyckas med sin styrning och samverkan. Den unika erfarenheten kommer från många års praktiskt arbete - men också från den samlade styrkan av erfarenheten från alla oss som arbetar hos På! Vi hjälps åt!

Som ny konsult hos På vill vi att du snabbt ska känna dig "hemma" och vi utvecklar hela tiden vårt onboarding, introduktions och kompetensutvecklings program. Vår onboarding och basintroduktion planeras redan innan första anställningsdag och därefter planerar du själv din fortsatta utveckling tillsammans med närmaste chef och mentor.  

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor